skip to Main Content
Входна врата за къща

Смени интериорните и входна врата веднъж завинаги

Правите ремонт и всичко старо отива на боклука. Искате да смените абсолютно всичко и да обзаведете с чисто нови мебели и не само. Тогава се отървете от старите си неща, включително вратите, за да добиете една нова и модерна визия на дома си. Основният ремонт е свързан с купища боклук и много прах. Несъмнено това е доста неприятен момент, с прекрасен и дългоочакван край. Започвайки от нулата трябва да изберете всеки един детайл в помещенията, като първоначално трябва да имате представа към каква цветова гама сте се насочили.

Какво е важно да се знае при смяна на входна и интериорни врати

Повечето хора решават, че първо ще изберат основните неща като мебели, дограма, подова настилка и неотдават значене на входната врата и интериорните врати, оставайки ги за накрая. Стигайки до тях обаче се оказва, че това хич не е лесна задача и оставени на последно място, след това се пораждат множество проблеми свързани с монтажа, избора на цвят и напасването на размера на вратата към отвора.

Затова ние ви съветваме първо да се отървете от старите врати и след това да правите всичко останало. Защото като цяло една новопоставена врата може да се покрие с прозрачно фолио, което да я предпази през останалата част на ремонта и след това да налепите тапетите, да измазвате и т.н. Поставянето на вратите понякога е свързано с доста прах и боклук, което несъмнено ще ви доведе до нервна криза, когато видите чисто новия си хол или паркет съсипан. Все пак всички знаем, че монтажа си е монтаж, дори и да се пази винаги има мръсотия. Така, че за да ви е спокойно, че няма да ви омажат чисто новите тапети с лепило или да се налага след ремонта да боядисвате наново, послушайте нашият съвет – първото нещо, което трябва да направите е да отидете в един от многото магазини за врати и безпроблемно да обновите новия си апартамент!

Back To Top
Обнови бисквитки